Madkastellet

Konferencer & Møder

Knivskarpe konferencer eller møder? 

Du behøver kun henvende dig ét sted
 

Dynamiske og fleksible rammer, der understøtter kreativitet, innovation og produktivitet? Vi tilbyder en vifte af kvalitetsvenues til alle typer arrangementer, fra 4-4.600 personer.

Vi takterer jer med sunde, velsmagende retter, der gør jer mætte, men stadig energiske, og serverer ’brændstof’ til hjernen hele dagen.

Vores erfarne stab sørger for, at alt spiller og arrangementet afvikles professionelt, så du kan fokusere på selve arrangementet, det faglige indhold, dine deltagere, kunder eller kollegaer.

Madkastellet er en venueportal med 20+ konference- og selskabslokaler på Sjælland – primært i Storkøbenhavn - og i Skåne. Alle med kant, charme, en særlig historie, beliggenhed eller arkitektonisk udtryk. 

Vi er også førende inden for eventcatering. I knap 20 år har vi leveret prisvindende madoplevelser med fokus på smag, bæredygtighed og innovation. 

Du sparer tid og ressourcer, når du kontakter os.  Du får direkte sammenlignelige tilbud fra flere steder, der matcher det, du søger. Vi vejleder dig fra a-z, og har erfaring med at afvikle arrangementer på de enkelte venues. 

Hos os får du en full-service kvalitetsleverandør, der sørger for hele arrangementet. Fra rådgivning og udformning til personale, madløsninger og indretning. 

Og én kontakt, der samler tråden for dig. Hør, hvad vi kan tilbyde til dit næste arrangement, eller book en uforpligtende fremvisning. 

pink-arrow-curved.svg

Kontakt

Rasmus Elle1.jpg

Rasmus Elle

Tlf:  +45 3175 1213

Nyhedsbrev

Tilmeld dig for at høre nyt om venues, bæredygtighed eller trends.

Tilmeld

Se alle Madkastellets 20+ venues her