IMG_1404
IMG_7299
IMG_8080
previous arrow
next arrow

Selskaber og fest

Selskabslokaler og fest i København og Nordsjælland

Hold dit selskab eller fest hos os. Vi tilbyder selskabslokaler og selskabsmenuer i København eller Nordsjælland med alt, hvad der skal til for, at din fest bliver noget helt specielt. Se listen over vores mere end 14 steder, og hvordan vi kan hjælpe med at skabe en uforglemmelig fest eller et selskab, der huskes mange år frem.

Selskaber og fest – lad os stå for det hele

Den mindre fødselsdag, den store runde eller selskabet og festen midt i mellem. Vi tilbyder fantastiske festlokaler, selskabsmenuer med alt fra velkomstbobler og helt til natmaden, opdækning og oprydning, bar og opmærksomt personale, der tager sig af jer hele aftenen.

Om I er 10 eller flere hundrede, så kan et af vores steder rumme jer og gøre jeres dag fantastisk.

En unik ramme for din fest

Madkastellets venues og restauranter har stor erfaring med selskaber og fester. Du kan holde fest eller selskab på et af vores steder og finde alt fra romantiske og idylliske selskabsfaciliteter i Brede eller Dyrehaven, i elegante lokaler i Prinsens Palæ på Nationalmuseet eller i city på Mark Bar & Bistro eller foodspace i Kødbyen. Mangler du selskabslokaler og et sted at holde fest på Bornholm, kan vi også hjælpe med det. Har du brug for rigtig meget plads, er et selskab eller fest på Langelinie Pavillonen måske løsningen. Gå selv på opdagelse i vores selskabstilbud nedenfor.

Book selskab eller fest her

Vi har udviklet nogle tilbud på selskabspakker, som du kan finde nedenfor. Men vi er altid åbne for særlige ønsker. Kontakt vores bookingafdeling direkte for at høre, hvordan vi kan gøre dit selskab eller fest til noget helt særligt.

Kontakt os på info@madkastellet.dk eller 31 78 79 52

Body: