peter leips skov gæster
IMG_7872
Processed with VSCO with f2 preset
vin
IMG_7736
previous arrow
next arrow

Bryllup

Bryllupsfest, bryllupsmiddag og bryllupslokaler

Brylluppet er den største festdag i jeres liv. Madkastellet vil gøre alt for, at I får en smuk og mindeværdig dag sammen med alle, der er med til jeres bryllupsfest.

Vælg blandt en af vores mange restauranter og venues, som har stor erfaring med at tilrettelægge og holde alt fra bryllupsreceptioner til bryllupsfester i vores festlokaler.

Vi gør bryllupsfesten til noget helt særligt

Når I skal giftes, skal i glemme alt om det praktiske og bare nyde øjeblikket og festen med venner og familie. I Madkastellet ved vi, hvad der skal til for, at jeres bryllupsfest bliver både smuk, festlig og med en dejlig bryllupsmiddag med alt, hvad der skal til.

Ikke en fest er ens for os. Derfor lytter vi altid nøje til jeres ønsker og ideer og bruger dem til, at I får en dejlig dag om så I kommer hos os til en bryllupsreception efter vielsen, spiser en dejlig bryllupsmiddag eller vil have den helt store bryllupsfest. Vi kan det hele. Bare spørg.

 

Bryllupslokaler i København og Nordsjælland

Madkastellet tilbyder bryllupsfest på et af vores mange steder i København eller Nordsjælland. Et bryllup på Bornholm kan vi også hjælpe med, hvor det skønne Strandhotel i Sandvig står klar til at tage mod brudeparret og gæsterne til bryllupsfest.

Besøg Mark Bistro & Bar til bryllupsreception eller bryllupsfest i København eller tag lidt længere ind i Vesterbro til de mere rå omgivelser i foodspace i Kødbyen. Hold bryllupsfesten i idylliske omgivelser i Dyrehaven eller i historiske rammer i Brede. Eller nyd udsigten og de fantastiske bryllupslokaler på Langelinie Pavillonen.

Vi har lokaler og muligheder både til det mindre bryllup og til den helt store fest.

Bryllupsmiddag – vi er der fra start til slut

Start bryllupsmiddagen med bobler og snacks, nyd en lækker menu med velvalgte vine, slå jer løs på dansegulvet, tag for jer i baren og slut af med natmad. Vi sammensætter jeres bryllupsfest fra start til slut i tæt dialog med jer. Når alt er aftalt, skal i bare læne jer tilbage og nyde brylluppet og hinanden.

Vores erfarne bryllupsansvarlige holder styr på planlægning og afvikling, vores dygtige kokke kæler om bryllupsmenuen, og vores opmærksomme tjenere sørger for, at aftenen forløber perfekt.

Book bryllupslokaler her

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre jeres bryllupsfest fantastisk.

Kontakt os på info@madkastellet.dk eller 31 78 79 52

Se vores bryllupspakker her:

Body: