Venue finder
Kapacitet
- Alle
- 1 - 100
- 100 - 250
- 250 - 500
- 500 - 1000
- over 1000
Fra badehotel, boheme, bastion og ballroom til hipster, hippie, hypermoderne og hygge
Den Her Sommerfest Gør Svedigt Ondt!
Madkastellet serverer kolde drinks til de lune aftner. Opgradér din sommerfest fra blød til hård bar, dét er en sommerfest, der gør ondt. …i hvert fald dagen efter! Skriv til booking@madkastellet.dk eller ring 3175 1213. Det er helt uforpligtende. Her forklarer Ulrika på 48 sekunder hvad forskellen er:
Læs mere
Har du travlt? Det er ikke mærkeligt
At planlægge og afvikle events er nemlig nummer fem (!) på Careercast's liste over de jobs, der er mest stressende, kun overgået af brandmand, militær, politi og pilot. Så hvem står på spring for at aflaste dig? Det gør vi i Madkastellet, der netop har fået en ’Børsen Gazelle 2018’ som bevis på, at vi løber stærkt for dig.
Læs mere
Barvæggen - et nyt koncept
At planlægge og afvikle events er nemlig nummer fem (!) på Careercast's liste over de jobs, der er mest stressende, kun overgået af brandmand, militær, politi og pilot. Så hvem står på spring for at aflaste dig? Det gør vi i Madkastellet, der netop har fået en ’Børsen Gazelle 2018’ som bevis på, at vi løber stærkt for dig.
Læs mere
Kan vi også rejse tilbage i tiden?
For en enkelt aften, kan vi sagtens. 350 henførte publikummer rejste med kunstnertruppen Zirkus fra underklasse til overklasse i 1920'erne - fra surrib til kalvebryst - akkompagneret af swingmusik og underholdning i verdensklasse i 'Zirkus goes Madkastellet'. Stik os dit tema, og vi komponerer maden, der understøtter din events fortælling.
Læs mere
En konference med hele svineriet
I onsdags holdt Danish Crown konferencen #MEAT2030 på Langelinie Pavillonen. Formålet med dagen var at få input til en mere bæredygtig fremtid for kød. Madkastellet sikrede, at menuen tydligt understøttede konferencens tema og serverede innovative og ret grisede retter, hvor endda isen var svinet til (med bacon).
Læs mere
Madkastellets bæredygtighed
Det irrationale menneske – fra pligt til lyst Tá til klimastrejke. Spis mindre sovs og kød og flere kartofler. Pas på blodtrykket. Begræns dit CO2-aftryk. Bliv bikiniklar eller vælg en pakke plantefars til burgeren! Vi bliver bombarderet med rationelle argumenter for hvordan og hvorfor vi skal passe på klimaet og vores sundhed ved at begrænse os og handle fornuftigt. Men menneskets adfærd er primært drevet af lyst. Så hvordan skaber vi lystbetonede madoplevelser, der bidrager positivt til vores klode, vores helbred og vores medmennesker? Madkastellet tager dig på en rejse, der stimulerer alle sanser og efterlader dig med en oplevelse af at have nydt et ekstraordinært måltid med god samvittighed.
Læs mere
Der er gået fisk i møderne på Den Blå Planet...
Men det kan gæsterne rigtigt godt lide. ”Omgivelserne er helt unikke og skaber en stemning, man ikke får andre steder, når man sidder og spiser lige ved siden af de smukke akvarier. Madkastellet leverede – i samarbejde med Den Blå Planet – en yderst velsmagende menu og service, der fik det hele til at spille. Vi har kun modtaget positive tilkendegivelser og kan varmt anbefale Den Blå Planet,” siger Gitte Hölmich Poulsen fra Struers ApS, der var nogle af de første, der smagte Madkastellets nye sommermenuer ved en middag for 260 personer.
Læs mere
Sommerfest
Uanset om den bemærkning falder efter en konference, julefrokost eller sommerfest, så ved du, at du som arrangør kan ånde lettet op, når maden spiller.
Læs mere