MADKASTELLET & CASPER SOBCZYK

TAKE AWAY

Bestil take away her

Tilberedningsvideoer

Tiger Lee hotdog

Bøfsandwich

Bjørnens livret

panpans `pekingand’

'Børn i byens' livret

Smørbøf

Tilberedning

 

 

Chili con carne
Chili Con carnen varmes i gryde eller mikro, perlebyg lunes i lidt vand i en gryde eller i mikro

 

Bistro panpans forårsruller
Varm i ovn på 180 grader i 5-10 minutter eller steg i olie ved middelvarme ind til gyldne

 

Steakhousfritter
Varmes i ovn ved 185 grader i 5-10 minutter eller friteres i olie ved 175 grader i 5 minutter

 

Bøfsanwich Royal

Bøf og bløde løg skal i ovnen ved 150 grader i 10-15 minutter med stanniol over.

Saucen skal med i ovnen eller lunes i en gryde og bollen varmes 3 minutter i ovnen.

Remoulade og løg er klar til brug

 

Hotdog Tiger Lee
Pølsen steges på panden, og brødet varmes i ovnen ved 80 grader, gerne i en bøtte eller andet med låg, så forbliver brødet blødt. 

Bistro panpans plukket and

Anden kan lunes i en gryde med lidt vand i bunden, eller blot sættes i ovnen med lidt stanniol over i ca. 10 minutter.

Pandekagen skal steges i lidt olie på en pande.

Grønt og hoisin er klar til brug


Casper Sobczyks smørbøf
Se video ovenfor

Bjørnens livret
Vaffel og fiskedeller lunes på en pande med smør, til vaflen er sprød og dellerne er lune.

Børn i byens livret

Kylling spyd kan lunes i ovn eller mikroovn og forårsrulle skal friteres i olie eller steges på pande i lidt olie til den er sprød.

Bestil take away her

Coronavirus smitter ikke gennem maden

Hvis en smittet person overfører coronavirus til en fødevare, vil sandsynligheden for smitte ved at man spiser denne fødevare, være yderst lille. Coronavirus skal nemlig ned i luftvejene for at give sygdom og ikke via mave/tarmkanalen. Sådan lyder meldingen fra European Food Safety Authority (EFSA), som indsamler forskning på området.

Læs mere her