SMØRBØF

Nu kan du nyde Casper Sobczyks verdensberømte smørbøf derhjemme.
Sashi-AAA Ribeye

 

 

350 gram 290,-

 

 

Levering udenfor København?
 Send en mail til: takeaway@madkastellet.dk

Så får du information om, hvordan du bestiller

 

 

Bestil smørbøf senest onsdag kl. 15.
Så bliver de leveret fredag.

Smørbøf

Om smørbøffen
Casper Sobczyks verdensberømte smørbøf er en signaturret hos Bistro panpan. Som noget nyt kan du nu også spise den, derhjemme. Sobczyks unikke teknik - hvor modning i enorme mængder smør - gør den prisvindende Sashi-AAA Ribey til en unik gastronomisk oplevelse


Tilberedning

Tag bøffen ud af køleskabet. Fjern og kassér smørret. Lad bøffen ligge i stuetemperatur i cirka 30 minutter.
 

Varm en pande. Kom olie på og steg bøffen af ca. 1 minut på hver side ved høj varme.
Kom hvidløg, rosmarin og smør på panden og lad bøffen stege 1-1,5 minutter mere på hver side. 
 

Tag bøffen af panden og lad den hvile lidt. Krydr godt med salt lige inden servering

 

Coronavirus smitter ikke gennem maden

Hvis en smittet person overfører coronavirus til en fødevare, vil sandsynligheden for smitte ved at man spiser denne fødevare, være yderst lille. Coronavirus skal nemlig ned i luftvejene for at give sygdom og ikke via mave/tarmkanalen. Sådan lyder meldingen fra European Food Safety Authority (EFSA), som indsamler forskning på området.

Læs mere her