Madkastellet

Fester & Events

Middag, fest & reception

Vi tryller enestående omgivelser og oplevelser frem til din fest eller reception; nedlagte frabrikshaller, et akvarie, museum, strandhotel, zoologisk have eller råt lokale i urbane omgivelser. 
Ingen fest er for lille eller stor og vi laver lige så gerne en intim middag til fire, som en stor fest til 4600. Vi er en full-service leverandør og sætter altid gæstens oplevelse i højsædet. Når du vælger Madkastellet, får du en full-service leverandør, der sørger for hele arrangementet og leverer oplevelser med fokus på smag, bæredygtighed og innovation.
- Se vores mange lækre venues og selskabslokaler her

Madkastellet og maden
Vores gastronomiske univers kredser om et gedigent håndværk, bæredygtighed, lokale råvarer - der er i sæson og typisk økologiske - præsenteret på en skandinavisk-fransk facon med globale smagsnoter. Ved gryderne står engagerede madelskere, heriblandt flere  tidligere Michelin-kokke. 
Madkastellet er kendt for prisvindende madkoncepter med kant, og er to gange blevet kåret til årets cateringleverandør til Møde og Event messens årlige prisuddeling. I 2018 bespiste vi mere end 80.000 gæster, nogle til events med flere tusinde gæster, andre ved små intime gourmetarrangementer, en formel konference, en grillaften eller en storslået fest. 

"Vi leger gerne med maden..
..med smags- og synsindtryk. Men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og finder lige så stor glæde ved at kreere traditionelle, jordbundne retter som innovative og højgastronomiske oplevelser. Mad skal tale til sanserne, og vi kaster al vores kreativitet og energi i den enkelte madoplevelse og det gode værtsskab." - Rasmus Pors, ejer og partner i Madkastellet.

Du sparer tid og resourcer 
Når du kontakter os, får du direkte sammenlignelige tilbud fra flere steder, der matcher det, du søger. ´Vi vejleder dig fra a-z, og har erfaring med at afvikle arrangementer på hvert enkelt venue. Hos os får du en full-service  kvalitets- leverandør, der sørger for hele arrangementet indenfor F&B. Fra rådgivning og udformning til valg af venue og madløsninger.

Galleri

"Vi valgte Madkastellet som kulinarisk leverandør og 'official supplier, fordi de til fulde lever op til den kvalitet og service som Michelin-guiden ønsker at forbindes med," udtalte den franske spiseguide, da Madkastellet trakterede VIP-gæsterne ved lanceringen af den nordiske Michelin-guide 2018. Michelin.png

"We just wanted to say thank you so much for Friday, the food was delicious and we really must say how excellent the staff were. Your staff are really professional, our contact for the evening was an absolute star, helping us out with any questions we had!" - Stephen Craig, momondo

"Alle var rigtig tilfredse med stedet, mødelokalerne og maden. Selv vores amerikanske kolleger, som godt kan være lidt forvente med værelser og mængden af mad, var meget positive. Vi følte os virkelig hjemme og meget velkomne. Jeres tjenere fortjener også stor ros. De var rigtig søde og sjove - og specielt til vores gallafest var de med til at skabe en god stemning. Maden var generelt super lækker og klasser over, hvad man normalt får de fleste kursussteder. Mødelokalerne var dejligt lyse og AV-udstyret spillede perfekt." - Jakob Grünfeld, FLSmidth

Tag kontakt til os i dag, og så har vi helt sikkert et anderledes bud på, hvordan dit næste arrangement kan se ud - og smage af. 

pink-arrow-curved.svg

Kontakt os

Rasmus Elle1.jpg

Rasmus Elle

Tlf:  +45 3175 1213

Nyhedsbrev

Tilmeld dig for at høre nyt om venues, bæredygtighed eller trends.

Tilmeld

Se alle Madkastellets 20+ venues her