Madkastellet

Barkastellet

Vi kan meget mere end lækker mad...

Madkastellet kan også levere barløsninger til jeres fest om i måtte være 100-1.000. Så hvorfor ikke overveje en af vores signaturløsninger som vores populære barvæg eller lækre cocktailbar til det næste event.

 

Cocktailbaren

"Shaken not stirred…"
…og altid mikset med lige dele viden og passion af vores dygtige bartendere. Kør et klassisk setup med drinks alle kender, eller få skræddersyet cocktails, der matcher netop dit event i både udtryk og smag. Konceptet er bygget op om professionelle mobilbarer, der kan tilpasses ethvert arrangement.

Det er Pernille Florio - der gennem 25 år har præget barbranchen i København på nogle af byens insteder, som designer af Verdens Dyreste Cocktail og i bøger for bl.a. Politiken -som står for Madkastellets cocktailbar-løsninger.
 

Barvæggen

Væggen kan bestilles i en brandet udgave, hvor din virksomheds eller events navn skæres ud og sættes på væggen.
Madkastellets specialdesignede, multifunktionelle drinksvæg, er en eksklusiv løsning, hvis du vil have en anderledes baroplevelse. Her kan dine gæster selv tappe alt fra iskold øl og vin til drinks og cocktails. Og pynte og pimpe med tilbehør og smagsgivere, eller snuppe en snack.

Vi kan levere barkoncepter, bartendere og meget mere...

Galleri

pink-arrow-curved.svg

Book vores barløsninger

Florio-web.jpg

Pernille Florio

Tlf:  +45 2612 2202

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld

Se alle Madkastellets 20+ venues her