Sprøde tærter, rygeost og stenbiderrogn
Tærte med svampe og courgette
Glaseret rødbede – butternut squash og brunet smøremulsion
4 personer //
Tærtedej:
200 gr. mel
1 sk. sukker
½ tsk. salt
125 gr. smør
2 æggeblommer
Tærtefyld:
100 gr. blandede svampe
1 stk. skalotteløg
1 stk. fed hvidløg
10 gr. smør
2 dl. piskefløde
1 stk. citron
½ grøn squash
½ gul squash
Tilbehør:
1 lang rødbede
½ butternut squash
1 dl. rødbedejuice
1 spsk. honning
Olivenolie
Sæsonens urter
Brunet smøremulsion:
3 æggeblommer
½ spsk. æbleeddike
150 gr. smør
Salt
Sådan gør du:
Smørret skæres i små tern, og blandes hurtigt med de resterende ingredienser. Kom husholdningsfilm om dejen og lad den hvile på køl i et par timer.
Rul dejen ud og kom den i en 8 cm. bageform.
Bag dejen ”blindt” i 12 min. ved 180 grader.
Afkøles på en rist.
Tærtefyld:
Svampene ristes sammen med skalotteløg og hvidløg i smørret. Når det er gyldent tilsættes fløden og reduceres til cremet konsistens. Det hele blendes og smages til med revet citronskal.
Courgetterne skæres tyndt på mandolin. Krydres med salt og peber og marineres let med olivenolie.
Svampepuréen kommes i de bagte tærter og herpå placeres courgetterne. Tærterne lunes i ovnen ved 120 grader i 8 min.
Tilbehør:
Butternut squash og rødbeder udstikkes. Rødbedeskiverne koges med rødbedejuice og honning til de er møre.
Olivenolie hældes let over skiverne af butternut squash, herefter bages de møre i ovnen ved 140 grader.
Brunet smøremulsion:
Over et vandbad på 60 grader, piskes æggeblommer med æbleeddike og salt, herefter piskes smørret i lidt efter lidt. Piskes indtil massen har en let cremet konsistens.
Hvis du mangler et sted til din fest...
Marsvinsholms Slott
Invitér til spektakulære festligheder, teambuilding eller mindre møder på et skånsk slot bygget i Christian V-stil i 1600-tallet.
Biograf
200
Cabaret
N/A
Middag
180
Middag
200
Reception
350
Se alle 20+ venues her
Den Blå Planet
Lige ud til Øresund eller omgivet af farverige fisk, kan der holdes fester,receptioner og møder på Nordeuropas største akvarie.
Biograf
150
Cabaret
88
Middag
250
Middag
400
Reception
1.000
Se alle 20+ venues her
SOHO
I urbane, rå rammer med masser af atmosfære er der plads til de helt små møder - i tematiserede lokaler - og større konferencer og middage.
Biograf
200
Cabaret
150
Middag
150
Middag
200
Reception
200
Se alle 20+ venues her
Vega
Byd velkommen i Vilhelm Lauritzens perfektionistiske arkitektur, en retro ramme med tre koncertsale og flere mindre lokaler.
Biograf
800
Cabaret
280
Middag
342
Middag
520
Reception
1.550
Se alle 20+ venues her
Zoologisk Have
På byens vildeste adresse, ZOO, kan man skåle med elefanter eller få faglige og gastronomiske oplevelser i lækre lokaler, fx med panoramakig til pandaerne i BIGs anlæg.
Biograf
140
Cabaret
N/A
Middag
99
Middag
270
Reception
400
Se alle 20+ venues her
Restaurant Smör
Med tydelige referencer til dansk madhistorie og råvarer serverer Restaurant Smör fortolkninger af smørrebrød.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
60
Reception
60
Se alle 20+ venues her
Food Space
Midt i Kødbyen ligger et 500 kvadratmeter fleksibelt, nyistandsat og urbant lokale.
Biograf
150
Cabaret
N/A
Middag
80
Middag
200
Reception
200
Se alle 20+ venues her
Bistro panpan
Inviter til højbords- eller konferencebord med en panda i ZOOs imponerede nye pandaanlæg tegnet af den verdenskendte danske arkitekt Bjarke Ingels.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
145
Reception
192
Se alle 20+ venues her
Nationalmuseet
Mærk danmarkshistoriens vingesus i elegante, højloftede sale midt i København. Krydr konferencen eller festen med specialrundvisninger eller teambuilding i samlingerne, i museumshaven, ved kanalerne eller på Slotsholmen.
Biograf
176
Cabaret
100
Middag
160
Middag
300
Reception
300
Se alle 20+ venues her
Restaurant FOLK
FOLK er en enkelt, smagfuldt og hyggeligt indrettet restaurant med højt til loftet og smukt lysindfald igennem de store sprossede vinduer.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
142
Reception
200
Se alle 20+ venues her