Sprøde tærter, rygeost og stenbiderrogn
Tærte med svampe og courgette
Glaseret rødbede – butternut squash og brunet smøremulsion
4 personer //
Tærtedej:
200 gr. mel
1 sk. sukker
½ tsk. salt
125 gr. smør
2 æggeblommer
Tærtefyld:
100 gr. blandede svampe
1 stk. skalotteløg
1 stk. fed hvidløg
10 gr. smør
2 dl. piskefløde
1 stk. citron
½ grøn squash
½ gul squash
Tilbehør:
1 lang rødbede
½ butternut squash
1 dl. rødbedejuice
1 spsk. honning
Olivenolie
Sæsonens urter
Brunet smøremulsion:
3 æggeblommer
½ spsk. æbleeddike
150 gr. smør
Salt
Sådan gør du:
Smørret skæres i små tern, og blandes hurtigt med de resterende ingredienser. Kom husholdningsfilm om dejen og lad den hvile på køl i et par timer.
Rul dejen ud og kom den i en 8 cm. bageform.
Bag dejen ”blindt” i 12 min. ved 180 grader.
Afkøles på en rist.
Tærtefyld:
Svampene ristes sammen med skalotteløg og hvidløg i smørret. Når det er gyldent tilsættes fløden og reduceres til cremet konsistens. Det hele blendes og smages til med revet citronskal.
Courgetterne skæres tyndt på mandolin. Krydres med salt og peber og marineres let med olivenolie.
Svampepuréen kommes i de bagte tærter og herpå placeres courgetterne. Tærterne lunes i ovnen ved 120 grader i 8 min.
Tilbehør:
Butternut squash og rødbeder udstikkes. Rødbedeskiverne koges med rødbedejuice og honning til de er møre.
Olivenolie hældes let over skiverne af butternut squash, herefter bages de møre i ovnen ved 140 grader.
Brunet smøremulsion:
Over et vandbad på 60 grader, piskes æggeblommer med æbleeddike og salt, herefter piskes smørret i lidt efter lidt. Piskes indtil massen har en let cremet konsistens.
Hvis du mangler et sted til din fest...
Brede Spisehus
Det historiske Brede Spisehus slår torsdag den 12. august 2021 dørene op på ny med et helt nyt hold, der på nænsom vis har moderniseret det kulinariske udtryk med respekt for de stærke traditioner, som har hersket på stedet i mere end 100 år.
Biograf
40
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
80
Reception
500
Se alle 20+ venues her
Food Space
Midt i Kødbyen ligger et 500 kvadratmeter fleksibelt, nyistandsat og urbant lokale.
Biograf
150
Cabaret
N/A
Middag
80
Middag
200
Reception
200
Se alle 20+ venues her
Cakes & Dreams
Botanika er en levende ramme, hvor selv de grønne ranker, der smykker ‘orangeriet’, er spiselige.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
50
Reception
80
Se alle 20+ venues her
Nationalmuseet
Mærk danmarkshistoriens vingesus i elegante, højloftede sale midt i København. Krydr konferencen eller festen med specialrundvisninger eller teambuilding i samlingerne, i museumshaven, ved kanalerne eller på Slotsholmen.
Biograf
176
Cabaret
100
Middag
160
Middag
300
Reception
300
Se alle 20+ venues her
SMASK
SMASK på Experimentarium
Biograf
244
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
500
Reception
1000
Se alle 20+ venues her
Experimentarium
Oplevelseshuset på Tuborg Havn inviterer til innovation, læring og leg i stilrene rammer.
Biograf
244
Cabaret
280
Middag
350
Middag
499
Reception
1000
Se alle 20+ venues her
Langelinie Pavillonen
I urbane, rå rammer med masser af atmosfære er der plads til de helt små møder - i tematiserede lokaler - og større konferencer og middage.
Biograf
700
Cabaret
250
Middag
360
Middag
650
Reception
1.100
Se alle 20+ venues her
Luftkastellet
Tag over sundet til Malmø og futuristisk romantik i første række til Øresund med udsigt over Københavns skyline.
Biograf
700
Cabaret
500
Middag
900
Middag
900
Reception
1.200
Se alle 20+ venues her
Pressen
De store trykpresser er rykket ud, men i den rå trykhal i Politikens Hus - midt på Rådhuspladsen i København – er der stadig tryksværte på væggene.
Biograf
5 - 300
Cabaret
5 - 150
Middag
5 - 250
Middag
5 - 280
Reception
5 - 500
Se alle 20+ venues her
Zoologisk Have
På byens vildeste adresse, ZOO, kan man skåle med elefanter eller få faglige og gastronomiske oplevelser i lækre lokaler, fx med panoramakig til pandaerne i BIGs anlæg.
Biograf
140
Cabaret
N/A
Middag
99
Middag
270
Reception
400
Se alle 20+ venues her