Tiger Lee Hotdog
Tiger Lee Hotdog
Hofret i Madkastellets Bistro panpan i ZOO
10 personer // bemærk at enkelte elementer skal tilberedes 6 timer før anretning //
10 Porc Duroc-pølser (eller anden god krydderpølse)
Pølsebrød,10 store
3 dl lunkent vand
40 gr gær
1/2 dl olie
1 æg
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
600 gr hvedemel
Jomfruhummermayo
30 g æggeblomme
10 g æggehvide
10 g dijonsennep
2 spsk. Sherryeddike
Salt
300g jomfruhummerolie (500 g rapsolie, 200g jomfruhummerskaller, 1 spsk. tomatpuré koges op. Lad det trækker 6 timer, og sigt olien fra) Alm rapsolie kan også bruges.
Sprøde løgringe
2 løg
1 l. neutral olie
100 g hvedemel
Fint salt
Syltede, røde perleløg
4 dl vand
1,5 dl sukker
3 l. eddike
4 kviste timian
125 g røde perleløg
Broken citrongelé
200 g sukker
2,5 dl citronsaft, friskpresset
9 g ager ager
Hummer
500 gram kogt hummerkød fra kløerne
Pynt
Løgblomster
Koriandercress
Fuglegræs
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, æg, salt, sukker. Kom mel i og ælt godt til dejen er blank og smidig, og lad hæve et lunt sted i ca. 40 min. Del dejen i 10 lige store boller og tril dem til aflange pølsebrød. Læg dem på en bageplade med ca. 2 cm mellemrum. Efterhæv i ca. 40 minutter. Pensl pølsebrødene med vand. Bag ved 200 grader i 15 min. til de er flotte gyldne. Køl af på ovnrist.
Jomfruhummermayo
Æg, sennep og eddike blendes. Blend olie i lidt ad gangen til mayonnaisen har den ønskede tykkelse. Smag til med salt.
Sprøde løgringe
Løg skrælles og skæres i tynde ringe. Skil løgringene ad, og vend dem i mel. Fritér løgene ved 175 grader. Læg de gyldne løg på fedtsugende papir. Drys med lidt salt.
Syltede røde perleløg
Vand, eddike, sukker og timian koges. Tag panden af varmen.Perleløg pilles og halveres og lægges i den varme syltelage, giv det et hurtigt opkog. Lad løgene ligge og trække i lagen, gerne et par dage.
Broken citron gelé
Bring citronsaft og sukker i kog. Kom ager ager i og lad det småkoge i 2-3 min. Kom massen i en plastbeholder og sæt på køl i minimum 6 timer. Når massen har sat sig, blendes massen til en fin sprøjteklar gelé og kommes i en sprøjtepose.
Anret pølsen i brød og pynt med hummerstykker, spritset citrongelé, mayo, syltede løg, sprøde løg, løgblomster, korandercress og fuglegræs.
Hvis du mangler et sted til din fest...
Brede Spisehus
Det historiske Brede Spisehus slår torsdag den 12. august 2021 dørene op på ny med et helt nyt hold, der på nænsom vis har moderniseret det kulinariske udtryk med respekt for de stærke traditioner, som har hersket på stedet i mere end 100 år.
Biograf
40
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
80
Reception
500
Se alle 20+ venues her
Den Blå Planet
Lige ud til Øresund eller omgivet af farverige fisk, kan der holdes fester,receptioner og møder på Nordeuropas største akvarie.
Biograf
150
Cabaret
88
Middag
250
Middag
400
Reception
1.000
Se alle 20+ venues her
SMASK
SMASK på Experimentarium
Biograf
244
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
500
Reception
1000
Se alle 20+ venues her
Experimentarium
Oplevelseshuset på Tuborg Havn inviterer til innovation, læring og leg i stilrene rammer.
Biograf
244
Cabaret
280
Middag
350
Middag
499
Reception
1000
Se alle 20+ venues her
TANG Bistro & Cafe
Få spisesteder har bedre placeringer i Danmark end TANG Bistro og Café. De gigantiske vinduer med udsigt ud over fiskenes rige, det blå hav, gør TANG til et udflugtsmål i sig selv.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
80
Middag
140
Reception
N/A
Se alle 20+ venues her
Kampot at the Audo
Kampot at The Audo is a French-Asian kitchen serving a menu that celebrates fresh tastes of South East Asia with dishes built on high quality local seasonal produce and traditional French cooking finesse.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
50
Reception
250
Se alle 20+ venues her
Langelinie Pavillonen
I urbane, rå rammer med masser af atmosfære er der plads til de helt små møder - i tematiserede lokaler - og større konferencer og middage.
Biograf
700
Cabaret
250
Middag
360
Middag
650
Reception
1.100
Se alle 20+ venues her
Luftkastellet
Tag over sundet til Malmø og futuristisk romantik i første række til Øresund med udsigt over Københavns skyline.
Biograf
700
Cabaret
500
Middag
900
Middag
900
Reception
1.200
Se alle 20+ venues her
Musikkonservatoriet
Der er en helt særlig akustik i det gamle Radiohus, som blev bygget i 30-erne for at huse DRs Statsradiofoni. Flere sale egner sig særlig godt til koncerter.
Biograf
1.000
Cabaret
100
Middag
N/A
Middag
200
Reception
1.000
Se alle 20+ venues her
Pressen
De store trykpresser er rykket ud, men i den rå trykhal i Politikens Hus - midt på Rådhuspladsen i København – er der stadig tryksværte på væggene.
Biograf
5 - 300
Cabaret
5 - 150
Middag
5 - 250
Middag
5 - 280
Reception
5 - 500
Se alle 20+ venues her