Tiger Lee Hotdog
Tiger Lee Hotdog
Hofret i Madkastellets Bistro panpan i ZOO
10 personer // bemærk at enkelte elementer skal tilberedes 6 timer før anretning //
10 Porc Duroc-pølser (eller anden god krydderpølse)
Pølsebrød,10 store
3 dl lunkent vand
40 gr gær
1/2 dl olie
1 æg
1 tsk. salt
2 spsk. sukker
600 gr hvedemel
Jomfruhummermayo
30 g æggeblomme
10 g æggehvide
10 g dijonsennep
2 spsk. Sherryeddike
Salt
300g jomfruhummerolie (500 g rapsolie, 200g jomfruhummerskaller, 1 spsk. tomatpuré koges op. Lad det trækker 6 timer, og sigt olien fra) Alm rapsolie kan også bruges.
Sprøde løgringe
2 løg
1 l. neutral olie
100 g hvedemel
Fint salt
Syltede, røde perleløg
4 dl vand
1,5 dl sukker
3 l. eddike
4 kviste timian
125 g røde perleløg
Broken citrongelé
200 g sukker
2,5 dl citronsaft, friskpresset
9 g ager ager
Hummer
500 gram kogt hummerkød fra kløerne
Pynt
Løgblomster
Koriandercress
Fuglegræs
Sådan gør du
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt olie, æg, salt, sukker. Kom mel i og ælt godt til dejen er blank og smidig, og lad hæve et lunt sted i ca. 40 min. Del dejen i 10 lige store boller og tril dem til aflange pølsebrød. Læg dem på en bageplade med ca. 2 cm mellemrum. Efterhæv i ca. 40 minutter. Pensl pølsebrødene med vand. Bag ved 200 grader i 15 min. til de er flotte gyldne. Køl af på ovnrist.
Jomfruhummermayo
Æg, sennep og eddike blendes. Blend olie i lidt ad gangen til mayonnaisen har den ønskede tykkelse. Smag til med salt.
Sprøde løgringe
Løg skrælles og skæres i tynde ringe. Skil løgringene ad, og vend dem i mel. Fritér løgene ved 175 grader. Læg de gyldne løg på fedtsugende papir. Drys med lidt salt.
Syltede røde perleløg
Vand, eddike, sukker og timian koges. Tag panden af varmen.Perleløg pilles og halveres og lægges i den varme syltelage, giv det et hurtigt opkog. Lad løgene ligge og trække i lagen, gerne et par dage.
Broken citron gelé
Bring citronsaft og sukker i kog. Kom ager ager i og lad det småkoge i 2-3 min. Kom massen i en plastbeholder og sæt på køl i minimum 6 timer. Når massen har sat sig, blendes massen til en fin sprøjteklar gelé og kommes i en sprøjtepose.
Anret pølsen i brød og pynt med hummerstykker, spritset citrongelé, mayo, syltede løg, sprøde løg, løgblomster, korandercress og fuglegræs.
Hvis du mangler et sted til din fest...
Brede Spisehus
Det historiske Brede Spisehus slår torsdag den 12. august 2021 dørene op på ny med et helt nyt hold, der på nænsom vis har moderniseret det kulinariske udtryk med respekt for de stærke traditioner, som har hersket på stedet i mere end 100 år.
Biograf
40
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
80
Reception
500
Se alle 20+ venues her
Zoologisk Have
På byens vildeste adresse, ZOO, kan man skåle med elefanter eller få faglige og gastronomiske oplevelser i lækre lokaler, fx med panoramakig til pandaerne i BIGs anlæg.
Biograf
140
Cabaret
N/A
Middag
99
Middag
270
Reception
400
Se alle 20+ venues her
Restaurant Smör
Med tydelige referencer til dansk madhistorie og råvarer serverer Restaurant Smör fortolkninger af smørrebrød.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
60
Reception
60
Se alle 20+ venues her
Bistro panpan
Inviter til højbords- eller konferencebord med en panda i ZOOs imponerede nye pandaanlæg tegnet af den verdenskendte danske arkitekt Bjarke Ingels.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
145
Reception
192
Se alle 20+ venues her
SOHO
I urbane, rå rammer med masser af atmosfære er der plads til de helt små møder - i tematiserede lokaler - og større konferencer og middage.
Biograf
200
Cabaret
150
Middag
150
Middag
200
Reception
200
Se alle 20+ venues her
Spisehuset FOLK
Spisehuset FOLK er en enkelt, smagfuldt og hyggeligt indrettet restaurant med højt til loftet og smukt lysindfald igennem de store sprossede vinduer.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
142
Reception
200
Se alle 20+ venues her
Food Space
Midt i Kødbyen ligger et 500 kvadratmeter fleksibelt, nyistandsat og urbant lokale.
Biograf
150
Cabaret
N/A
Middag
80
Middag
200
Reception
200
Se alle 20+ venues her
Cakes & Dreams
Botanika er en levende ramme, hvor selv de grønne ranker, der smykker ‘orangeriet’, er spiselige.
Biograf
N/A
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
50
Reception
80
Se alle 20+ venues her
Nationalmuseet
Mærk danmarkshistoriens vingesus i elegante, højloftede sale midt i København. Krydr konferencen eller festen med specialrundvisninger eller teambuilding i samlingerne, i museumshaven, ved kanalerne eller på Slotsholmen.
Biograf
176
Cabaret
100
Middag
160
Middag
300
Reception
300
Se alle 20+ venues her
SMASK
SMASK på Experimentarium
Biograf
244
Cabaret
N/A
Middag
N/A
Middag
500
Reception
1000
Se alle 20+ venues her