Om Os

Madkastellet

Uanset typen og omfanget af et arrangement, har vi et klart mål. Vi vil vedholde nærvær, personlighed, kant og innovation uden at gå på kompromis med kvaliteten og detaljen. Vi brænder for, at levere unikke arrangementer, der huskes længe efter.

Maden

Vi holder et stramt fokus på maden, som bliver nænsomt tilberedt i overensstemmelse med Jeres ønsker. Vi mestrer alt fra klassisk fransk kogekunst til moderne, nordisk gastronomi til simpel, men lækker italiensk husmandskost. Vi insisterer på de bedste råvarer og den ærlige smag og vi finder derfor lige så stor glæde ved at kreere traditionelle, jordbundne retter som den innovative og forfinede gastronomiske oplevelse.

Personalet

Vi holder fokus på vores team og erkender, at vi ikke er bedre end den enkelte medarbejder. Vores tjener- og kokkestab er en håndplukket, forskelligartet og yderst kompetent skare af erfarne tjenere og kokke. Mange af disse har arbejdet sammen til Madkastellets arrangementer siden den spæde start i år 2000 og vi supplerer til stadighed staben med kyndige hænder alt efter arrangementets art.

Processen

Vi holder fokus på forløbet fra første til sidste møde. Vi anerkender at processen før og efter selve afviklingen er en lige så vigtig del af oplevelsen og helt afgørende for opnåelsen af succes. Derfor vil Jeres kontaktperson fra start til slut være Rasmus Pors, som dagligt driver Madkastellet. Målet med denne personlige og tætte arbejdsproces er at sikre fælles definerede rammer og dermed bane vej for indfrielsen af kundens ønsker og forventninger. Samtidig giver det mulighed for, at tilføje det der lille ekstra krydderi, så at selv planlæggeren kan blive glædeligt overrasket.

Baggrund

Madkastellet ejes af Rasmus Pors og Jens Junert. Duoen driver desuden flere steder i både Malmø og København og har dermed stort set daglig kontakt med planlægning og afvikling af større selskaber.

  • Madkastellet arbejder fast sammen med og/eller har driftsaftaler med:
  • Food Space (vores eget venue) i Kødbyen
  • Luftkastellet (vores eget venue) i Malmø
  • Lokomotivværkstedet (leverer 90% af al catering)
  • Vega (hus-cater/kok)
  • Cater i det Kongelige Musikkonservatorium i det tidligere DR radiohus
  • Den Blå Planet i Kastrup
  • Nationalmuseet i København K
  • Langelinie Pavillonen på Østerbro