Madkastellet

Nyheder

Pressemeddelelse: Brede Spisehus får nyt hold

Det historiske Brede Spisehus slår torsdag den 12. august dørene op på ny med et helt nyt hold, der på nænsom vis har moderniseret det kulinariske udtryk med respekt for de stærke traditioner, som har hersket på stedet i mere end 100 år.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Madkastellet åbner Kampot

Madkastellet åbner Kampot – en fransk-indokinesisk restaurant i Nordhavnen i samarbejde med hydbrid-rummet The Audo, som desuden huser hotel og design showroom.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Madkastellet og Zoologisk Have København skruer yderligere op for gastronomien

ZOOs store satsning på mad og drikke har båret frugt og tiltrækker nu både ny topkok til gryderne og stjernekonditor i konditoriet.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Spis og støt dyrene i zoo

Mandag den 18. maj slår Madkastellet dørene op til ny pop-up-restaurant. Book til brunch eller middag: 14% af omsætningen doneres til ZOOs arbejde med dyr og naturbevarelse.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Madkastellet rykker massivt ind på kantinemarkedet

Med underskrift på tre store kontorejendomme i Ørestad City, der har plads til 5.000 daglige brugere, melder Madkastellet sig for alvor på banen som restauratør og serviceoperatør for virksomheder.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Årets PULS-konference reducerer CO2 med 75%

Har du lyst til en gang grøntsagstatar? Vi bombarderes med rationelle argumenter for hvordan og hvorfor vi skal passe på klimaet og helbredet.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Madkastellet lancerer socioøkonomisk samarbejde med Glad

Mangel på kvalificeret arbejdskraft får Madkastellet - en af landets største mad- event- og restaurantaktører - til tænke nyt, når der skal rekrutteres personale. Madkastellet har indgået en preferred partner-aftale med Glad, hvis virke og værdisæt også matcher Madkastellets mantra om, at man som virksomhed har et socialt ansvar.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: ZOO og topkokken Casper Sobczyk åbner dørene til Bistro panpan

Som et led i ZOOs store satsning på mad, slår Haven og den kendte, danske topkok Casper Sobczyk dørene op til Bistro panpan d. 11. april 2019 kl 12.00. panpan er en fransk-asiatisk bistro med byens vildeste udsigt.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Årets Bedste Cateringleverandør 2019

Møde- og eventbranchen - og en professionel fagjury - har igen stemt Madkastellet ind som 'Årets Bedste Catering-leverandør. Det er 2. gang, at Madkastellet bliver hædret med prisen, der netop er uddelt på Nordic Meetings & Events Expo i Bella Center.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Topkok skal sætte ZOO på det gastronomiske verdenskort

Når ZOO i april slår dørene op til hele tre nye restauranter, er en af Danmarks dygtigste kokke sat til at fyre op for komfurerne.

Læs mere

pink-arrow.svg
pink-arrow-curved.svg

Kontakt os

highlighted-background-light.svg

Kommunikation

Tlf:  3175 1213

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld