Nyheder

Pressemeddelelse: Madkastellet rykker massivt ind på kantinemarkedet

Med underskrift på tre store kontorejendomme i Ørestad City, der har plads til 5.000 daglige brugere, melder Madkastellet sig for alvor på banen som restauratør og serviceoperatør for virksomheder.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Årets PULS-konference reducerer CO2 med 75%

Har du lyst til en gang grøntsagstatar? Vi bombarderes med rationelle argumenter for hvordan og hvorfor vi skal passe på klimaet og helbredet.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Madkastellet lancerer socioøkonomisk samarbejde med Glad

Mangel på kvalificeret arbejdskraft får Madkastellet - en af landets største mad- event- og restaurantaktører - til tænke nyt, når der skal rekrutteres personale. Madkastellet har indgået en preferred partner-aftale med Glad, hvis virke og værdisæt også matcher Madkastellets mantra om, at man som virksomhed har et socialt ansvar.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: ZOO og topkokken Casper Sobczyk åbner dørene til Bistro panpan

Som et led i ZOOs store satsning på mad, slår Haven og den kendte, danske topkok Casper Sobczyk dørene op til Bistro panpan d. 11. april 2019 kl 12.00. panpan er en fransk-asiatisk bistro med byens vildeste udsigt.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Årets Bedste Cateringleverandør 2019

Møde- og eventbranchen - og en professionel fagjury - har igen stemt Madkastellet ind som 'Årets Bedste Catering-leverandør. Det er 2. gang, at Madkastellet bliver hædret med prisen, der netop er uddelt på Nordic Meetings & Events Expo i Bella Center.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse:Topkok skal sætte ZOO på det gastronomiske verdenskort

Når ZOO i april slår dørene op til hele tre nye restauranter, er en af Danmarks dygtigste kokke sat til at fyre op for komfurerne.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: To gange DM-guld til Restaurant Naes

Der er talent i køkkenet på Restaurant Naes, hvilket igen blev understreget, da Mathias Dyhr Rothmann for andet år i træk vandt titlen ’Årets Kokkeelev’. Naes anden elev, Jacob Jayson Nyborg, brillerede også til konkurrencen som assistent til vinderen af Årets Kok, Kristoffer Ringsing. Dommerne lagde ikke mindst vægt på, at vinderretterne havde stor smag.

Læs mere

pink-arrow.svg

Pressemeddelelse: Restaurant Naes skruer op for det gode værtskab

Anmelderroste Restaurant Naes, der ligger i første række til vandet på Sjællands vestkyst, trækker gæster fra nær og fjern til spiseoplevelser ud over det sædvanlige. Med udvidede åbningstider, nye koncepter og ny restauratør slår Naes’ forpagter dørene op til en sommersæson, hvor der skrues op for det gode værtskab og det lokale.

Læs mere

pink-arrow.svg
pink-arrow-curved.svg

Kontakt os

Ulrika_.jpg

Ulrika Mårtensson

Tlf:  23 38 30 72

Nyhedsbrev

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Tilmeld