Madkastellet Kantiner

Madkastellet Kantiner vil realisere visionen om at blive Danmarks mest bæredygtige contract cateringvirksomhed inden 2020. Den ambitiøse udviklings- og vækstplan virkeliggøres i samarbejde med dygtige og passionerede kolleger på tværs af Madkastellet-koncernen og vi vil tage vores kunder med på rejsen.

Madkastellet Kantiner ser holistisk på bæredygtighed. Dyrevelfærd, madspild, social ansvarlighed, overvejende lokalt producerede råvarer, økologi med fornuft og naturligvis gode arbejdsforhold for vores ansatte er allerede i dag nødvendige hygiejnefaktorer i en moderne virksomhed. Madkastellet Kantiner vil tage skridtet videre og servere mere grønt og mindre, men bedre kød.

Madkastellet Kantiner kan tilbyde jer en kantine – drevet af et lille, dynamisk og passioneret hold – bestående af nogle af landets dygtigste kokke inden for kantine og catering.

Fortsættelse følger

Kantinedrift er travl, og vi arbejder hårdt på at bygge en ny og bedre hjemmeside, så du kan læse mere og få vakt den sult, vi gerne vil stille. Derfor er der her kun kort opridset, hvad Madkastellet Kantiner er og vil være. Lad os endelig fortælle dig mere om hvad Madkastellet Kantiner er, og kontakt vores chef for kantinedivisionen, Belinda Herbst, og hør hvilke muligheder vi sammen kan skabe for fremtidens kantinedrift.

Skriv til belinda@madkastellet.dk eller ring på +45 31 14 32 30

Hvem er vi

”I Madkastellet arbejder vi innovativt med alt fra planteriget og fremtidens råvarer som fx tang, hvilket giver uanede muligheder for at lege med smag, karakter og udtryk. Vi har mange års erfaring med bæredygtighed og vil i de kommende år skrue op for den strategiske indsats på området. Madkastellet Kantiner skal derfor også fungere som et spydspidsprojekt, som skal generere viden, der skal implementeres på tværs af koncernens brands. Senest i 2020 skal også Madkastellets eventcatering have et vegetarisk afsæt,"​ siger Rasmus Pors, stifter af Madkastellet.

Madkastellet, der for mere end 15 år siden startede som en traditionel cateringvirksomhed, er i dag også en venueportal med 20+ konference- og selskabslokaler, primært i københavnsområdet. Madkastellet trakterer årligt mere end 200.000 gæster til events og på koncernens á la carte restauranter, Restaurant Smör på Nationalmuseet, TANG Bistro og Café på Den Blå Planet og Restaurant Naes på Strandhotel Røsnæs. Madkastellet har ekspanderet markant de seneste år og ud over den nye kantinedivision er der bl.a. et madmedborgerhus, et food lab, et talentprogram og et større socioøkonomisk projekt på tegnebrættet.