Kontakt

Vi er Madkastellet

 

Madkastellet, der for knap 20 år siden startede som en traditionel cateringvirksomhed med helstegt pattegris som hofret, er i dag en af de største operatører på den danske madscene. Porteføljen tæller 20+ unikke event- og konferencesteder og prisvindende madløsninger med kant, anmelderroste restauranter og kantineløsninger. Madkastellet beskæftiger flere hundrede fast- og deltidsansatte, primært i København men også i Sydsverige og på Vestsjælland.

 

Madkastellet har i 2019 indviet nyt domicil i Kødbyen - et ’væksthus’ for partnerskaber og nytænkning inden for mad og spiseopleveler, hvor erfarne kræfter og undergrundsmiljøet skal krydsbefrugte hinanden. Der arbejdes strategisk med innovation, inklusion, partnerskab, sundhed og bæredygtighed. På tegnebrættet er et madmedborgerhus, et food lab, et talentprogram og et større socioøkonomisk projekt.

 

Medarbejdere

Jens Junert

Direktør, partner og stifter

Belinda Herbst

Forretningsenhedschef, Madkastellet Kantiner

Ulrika Mårtensson

Kommunikations- og marketingchef

Christian Ørsnæs

Kreativ Køkkenchef