Catering

Hjerteblod i gryden

Madkastellet leger på kanten af traditionerne, men altid med den gode smag i centrum. Vi laver vores mad til 1.000 kuverter, som var det til 10. Vores råvarer får vi fra udvalgte leverandører og det er ikke bare noget vi siger. Vi er helt sikre på, at du også vil kunne smage forskel. Glade gæster lyser himmelen op og sikrer vores fremtid i branchen – livet er for kort til middelmådig mad…


Vi kan godt lide at lege med form og farver, både når det gælder maden, men så sandelig også når det gælder venues. Vi kan det hele og hvis vi ikke kan, så kender vi nogen – vi har mere end 15 års erfaring fra Luftkastellet, luftkastellet (SE), DOCKEN, Slagtehuset (SE) og masser af events, fester og konferencer.

Her fortæller Rasmus Pors som er kok, ejer og direktør om sig selv og hans madideologi:

Video kommer snarest

Events & Konferencer

Din fest – vores ansvar

Vi har catering, lokalerne, erfaringen og ekspertisen, teknikken og selv blomsterne. Vi har netværket og vi ELSKER legen og udfordringerne i at skabe den bedste fest, eller konference for jer.

Kontakt Rasmus for en frokost og en kop kaf’.

 

Kokkeskole & Konsulent

KOKKESKOLE MED MADKASTELLET

Vi laver rigtigt mange kokkeskoler. I Kødbyen, I skove, på stranden og sågar I teateret Østre gasværk..

Vi lærer dig meget mere end at følge en opskrift. Vi lærer dig at lave mad fra bunden. Med smag, konsistens og personlighed. Et værktøj af viden, som du kan bruge i hverdagen. Det handler om sanserne. Vi kokkerer, leger med graffiti og gurgler vin. Vi HYGGER og har det ALTID SJOVT.

Af “teamer” kan vi bl.a. tilbyde “positiv snyd, genveje, kejserens nye klæder”, om at “holde det simpelt med et drys af magi”, om “natuerens skatkammer” og meget mere.

RÅDGIVNING, SPARING & ET KREATIVT PUST

Madkastellet har et enormt bagkatalog af viden. Og den deler vi gerne. Vi er iværksættere med stort I og elsker, at være med til at udforme projekter der starter fra scratch. Vi er gode til, at se tingene lidt oppe fra og kan derfor være en kærkommen ressource, hvis din kantine eller restaurant er gået kreativt i stå.

Intet for stort og intet for småt.

Convenience

Mad til folket

Madkastellet står bag brandet froid chaud – færdigretter med restaurantkvalitet til supermarkedets køledisk. Se mere her: Froidchaud.dk