Personale

01Henrik P.
Henrik P. er Mk’s lille havenisse. Men tag ej fejl. Henrik har et æstetisk madøje uden lige, som vi alle nyder godt af. Inden MK, var Henrik køkkenchef på Vesterbro Vinstue og foruden også været en del i udlandet, som kok.
02Jesper Neergaard.
Jesper har arbejdet på omkring otte Michelin-restauranter rundt om i verden. Nu styrer han den delte stilling som souschef, i køkkenet på Madkastellet, med hård piskehånd. I tidernes morgen har Jesper arbejdet for Gordon Ramsey i London, så han ved hvordan man skal “piske” de små kokkebasser bagi, når nødvendigheden melder sig…
03Gregers Grue.
Projektchef Gregers Grue. Manden der afvikler og planlægger arrangementer af enhver art – uanset størrelse . Gregers er ikke så høj og han har heller ikke så meget hård på hovedet, men det gør han op for i afviklerevner og benhård projektstyring!
04Lui aka the vufter.
Lui aka the vofter er en af vores yngste kokke og en utrolig kreativ og arbejdsom gut. Lui har bl.a. tidligere stået i køkkenet på in-stedet Condesa – dengang kaldet Fortunen.
05Lasse Skytte.
Kreativ kok og menu-udvikler. Lasse er manden der bare kan alting til perfektion. Om det er profession som henholdsvis møbeldesigner, kok eller musiker, så sker der magi! Vi er glade for, og nyder godt af Lasses kokke-skills og evnen til at have fingeren med i alle gryder hos MK.
06Rasmus Elle. 
Rasmus Elle er vores salgschef. Elle har evnen til at være evig hyggelig, hvilket alle omkring ham nyder godt af. Han er en skarp sælger, med hans positive og åbne kommunikationsfacon. Og så kender han faktisk alle i Danmark, på Færøerne og i Grønland…
07Max.
32 år og kokken der styrer MK’s restaurant på Øster Gasværk Teater, på dramatisk vis:) Max er en rar fætter, der elsker at høre brandhøjt musik. Alt fra gamle melodi granprix-sange til hård hip hop. Det’ street. Kom forbi ØG og få en snak med ham.
08Jens Junert.
Partner og strukturkonge i MK. Jens sidder på kontoret og styrer de finansielle tråde i MK. Han er en garvet rotte i branchen med flere virksomheder på cvet. Og så har han et skide flot garn. I gamle dage styrede Jens Luftkastellet i Malmø, som er Madkastellets svenske pendant.
09Rasmus Pors.
Chef og partner i MK. Kok, entreprenør, iværksætteren. Pors er det kreative drive og primusmotoren der er alle steder på én gang; på gulvet, i luften og til søs. Hans nøgleord er passion. Passion som han drysser ovenpå alt, hvad han laver.
10ARebecca M. Sønderskov.
PR og kommunikationsmanager, og stort set den eneste høne i det mandsdominerede Madkastellet. Rebbecca har også styring på den grafisk visuelle og kreative kommunikationsdel. Derudover har hun en passion for mad – om det er at spise, eller bedrive!
11Richard Sjölin.
Richard er generelt ret hurtig. Specielt i en bil… Til daglig er Richard køkkenchef på MK og styrer køkkenet med benhård hånd. Der er ikke det Richard ikke kan klare. Han har ganske enkelt en løsning på alt.
12Kaspar.
Overtjener og arrangementchef på vores venue Pakhus Bryggen. Kaspar er uddannet tjener, har en spids vintunge og har virkelig styr på sagerne. Han kan f.eks. have mindst ti tallerkener i hver hånd…